Gjigandi online i shitjeve në hetim

Written by on 27/07/2019

Alphabet i Google-it dhe gjiganti online i shitjes me pakicë Amazon, kanë raportuar një rritje prej 20% në të ardhurat për tremujorin e fundit. Alphabet tha se reklamuesit po shpenzonin më shumë për kërkimet e tyre dhe shërbimet e YouTube. Ndërsa Amazon raportoi fitime që ishin më të ulëta se sa pritej, pasi ajo po investon për të përshpejtuar kohën e dorëzimit. Të dy firmat janë nën shqyrtim nga autoritetet në SHBA mbi dominimin e tyre në treg, së bashku me firmat e tjera të teknologjisë. 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background