Gjigandi i teknologjisë mbyll të gjitha dyqanet!

Written by on 29/06/2020

Kompania amerikane “Microsoft” njoftoi se do të mbyllë të gjitha dyqanet gjatë periudhës së ardhshme dhe do të ketë vetëm shitje në internet, si pjesë e ndryshimit strategjik korporativ në sferën e shitjes me pakicë. Kompania nuk do të pushojë punonjësit për shkak të këtij ndryshimi, por të gjithë të punësuarit në dyqanet e Microsoft do të vazhdojnë të punojnë në zyrë.


Current track

Title

Artist

Background