Gjermania hyn në fazën e rimëkëmbjes ekonomike!

Written by on 02/07/2020

Ekonomia gjermane pritet të rritet në gjysmën  e mbetur të vitit 2020, pas rënies në recension që pësoi ekonomia më e madhe e Europës për shkak të virusit. Rritja ekonomike sipas analistëve varet nga zhvillimi i mëtejshëm  i epidemisë dhe përgjigjet politike ndaj saj,të cilat shoqërohen mne një shkallë të lartë pasigurie. Parashikohet që ekonomia të bjerë me 6.7% këtë vit para se të rritet me 6.4% në vitin 2021, duke e rikthyer prodhimin ekonomik në nivele të larta.


Current track

Title

Artist

Background