Gjermania “braktis” Britaninë e Madhe!

Written by on 15/10/2019

Tregtia midis Gjemanisë dhe Britanisë së Madhe ka pësuar ulje gjatë shtatë muajve të parë të vitit. Gjatë kësaj periudhe Gjermania ka eksportuar mallra me vlerë 47 miliardë euro  në këtë vit drejt Britanisë së Madhe  ose rreth 5% më pak krahasuar me një vit më parë. Edhe importet kanë pësuar një ulje të konsiderueshme. Shifrat nënkuptojnë se Britania e Madhe ka rënë me një vend duke u renditur e shtata në listën  e partnerëve më të rëndësishëm tregtarë të Gjermanisë. Sektori që ka pësuar rënien më të fotë është ai i automjete, me 23%.

Great britain flag combined with germany flag


Current track

Title

Artist

Background