Fshati që ofron akomodim falas deri në fund të verës!

Written by on 30/06/2020

Një fshat në jug të Italisë, po ofron akomodim falas për vizitorët. Bëhet fjalë për zonë periferike San Giovani  në Molise të Italisë, i cili viteve të fundit është përpjekur që të ketë banorë të përhershëm, duke u ofruar nga 24 mijë euro për  secilin që është i gatshëm  të shpërngulet në fshat. Fshati ka shumë shtëpi të pabanuara si pasojë e rënies së popullsisë .Molise është e njohur për ofrimin e pamjeve piktoreske të kodrinave dhe prodhimin e djathrave të vendit.


Current track

Title

Artist

Background