Fshati indian që shfaqet një herë në vit!

Written by on 11/06/2019

 

 

Një fshat në Indi shfaqet vetëm një muaj në vit. Në pjesën tjetër të vitit ai zhduket nën ujë. Fshati pushoi së ekzistuari pasi ndërtimi i digës së parë të shtetit e shkatërroi plotësisht. Në muajin maj të çdo viti , uji ul nivelin e tij dhe banorët e vjetër takohen aty në këtë periudhë. Komunitetet hindusite, myslimane dhe të krishtera bashkohen në fshat duke organizuar festat fetare vjetore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background