Ford zhvendoset në Kinë , do të prodhojë modelet Lincoln!

Written by on 17/05/2019

 

 

Prodhuesi amerikan  i makinave, Ford do të prodhojë modelet e reja Lincoln  në Kinë. Kompania planifikon të zhvendosë prodhimin në Kinë , për të përfituar kosto të ulëta të punës dhe për të shmangur rrezikun e tarifave. Shumë kompani kanë hasur vështirësi për shkak të rritjes së tarifave ndaj mallrave kineze.


Current track

Title

Artist

Background