Falimenton operatori i madh turistik

Written by on 23/09/2019

Operatori turistik britanik me histori 178 vjeçare”Thomas Cook”,ka kërkuar likuidimi gjyqësor , një  procedure që përkthehet në falimentim të menjëhershëm , duke e ndarë pasurinë mes kreditorëve të kompanisë. Ajo ka njoftuar se do të gjitha fluturimet dhe pushimet e ardhshme janë anulluar. Megjithë kërkesat intensive të Thomas Cook për të negociuar me kreditorët, duket se mungesa e një marrëveshjeje, ka shkaktuar falimentimin. Likuidimi gjyqësor i kompanisë, shkëput 22 mijë vende pune në të gjithë botën, nga të cilat 9 mijë janë vetëm në Britaninë e Madhe.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background