Facebook sërish në telashe, tani mund të rrezikojë mbylljen!

Written by on 08/11/2019

Kalifornia është duke hetuar zbulimin e informacionit të përdoruesve të Facebook për Cambrigde Atlantic dhe për partnerët e tjerë. Kjo është zbuluar nga autoritetet e këtij shteti amerikan, duke kërkuar që gjigandi i medias sociale t’i përgjigjej thirrjes. Zbulimi i këtij hetimi është lajmi  i fundit për Facebook, i cili tashme po hetohet nga 47 shtete të Amerikës. Nga ana tjetër, Facebook nuk i ka komentuar pretendimet.


Current track

Title

Artist

Background