Facebook mund t’iu dërgojë në “Gjykatë”!

Written by on 19/09/2019

Pas skandalit ku u vodhën miliona të dhëna të përdoruesve, Facebook ka marrë masa që të mos ndodhë më një gjë e tillë. Një bord i ri mbikqyrës me 11 deri në 40 anëtarë do të shqyrtojë ankesat si dhe do të bëjë rekomandime për ndryshime. Kjo do të jetë në formën e gjykatës. Vetë themeluesi i Facebook, Mark Zuckenberg ka bërë njoftimin ku ka njoftuar të rejat që do të ketë platforma sociale. Risia pritet të nisë në gjysmën e parë të vitit 2020.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background