Facebook merr gjobë miliarda dollarëshe!

Written by on 13/07/2019

Komisioni Federal i Tregtisë ka gjobitur me 5 miliardë dollarë kompaninë Facebook. Pavarësisht kësaj investitorët duket se nuk janë shqetësuar për këtë, dhe kompani ka gjeneruar më shumë para se gjoba e marrë. Hetimi mbi kompaninë, është zgjeruar por sipas deklaratave zyrtare nuk ka patur ndikim negativ në ecurinë e përgjithshme të saj.


Current track

Title

Artist

Background