Facebook iu përgjon

Written by on 14/08/2019

Disa prej kompanive më të mëdha si Microsoft, Google, Apple dhe Amazon kanë pranuar se javët e fundit kanë dëgjuar zërat e përdoruesve me anë të asistentit virtual. Së fundmi edhe Facebook ka pranuar se ka përdorur kontraktues për të dëgjuar zërat e përdoruesve. Sipas deklaratave zyrtare, kompania ka kërkuar transkiptimin e bisedave zanore për të vlerësuar saktësinë e sistemit të njohjes së zërit. “Facebook” ka shtuar se vetëm ata që kanë pranuar , kanë patur videot e tyre të transkiptuara nga programet.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background