Errësira mund të përfshijë botën së shpejti

Written by on 15/08/2019

Bota mund të mbetet pa energji elektrike si pasojë e sulmeve kibernetike. Për shtetet dhe kompanitë e mëdha, sektori i energjisë është bërë një nga më të ndjeshmit përsa i përket sigurisë kibernetike. Elektriciteti është bërë në mënyrë të veçantë objekti i përkujdesjeve .Pa të të gjithë sektorët ekonomikë dhe ato të komunikimit do të paralizoheshin menjëherë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background