Ekspertët e ekonomisë në alarm, monedhat mund të zhduken shumë shpejt!

Written by on 24/01/2020

Janë më shumë se 100 monedha të njohura në botë që mund të bien në pesë vitet e ardhshme, ka thënë ministri brazilian i Ekonomisë, në Forumin Ekonomik Botëror. Vendet europiane futën 20 vite më parë monedhën e përbashkët, duke lejuar qarkullimin e qytetarëve pa patur nevojë të ndryshonin paratë e tyre. Kjo mund të përsëritet në pjesë të tjera të botës në të ardhmen.  Për momentin, dollari amerikan shihet si një aktiv i sigurtë në monedhë, do të thotë që vlera e ti rritet në kohë krize. Vende të ndryshme kanë zgjedhur të lidhin monedhat e tyre ndaj dollarit amerikan për arsye të stabilitetit dhe tregtisë.


Current track

Title

Artist

Background