Dita Nderkombetare e Bleteve, mjalti si produkt per agroturizmin!

Written by on 21/05/2018

Ne Diten Nderkombetare te Bleteve ne sheshin “Gjergj Kastrioti” ne Lezhe u organizua gjate fundjaves nje panair me hojet e bleteve dhe produktet e tyre. Te pranishem ishin bletare te Shqiperise, Kosoves e Lugines se Presheves, te cilet prezantuan produktet e tyre dhe paralajmeruan rrezikun qe i kanoset bleteve nga njerezit. Bletaret apeluan per me shume mbeshtetje nga shteti. Produkti i mjaltit mund te sherbeje per zona te ndryshme te vendit edhe si nje terheqje turistike ne kohen kur agroturizmi por merr permasa te reja ne Shqiperi.


Current track

Title

Artist

Background