Destinacionet me te vecanta dhe ofertat me te mira te dites!

Written by on 04/07/2019

Ada dhe Ksenja mirepresin cdo dite ne Travel Club Tatjanen nga departamenti i rezervimeve ne Vas Tour Operator, e cila sugjeron per te gjithe degjuesit e Radio Travel destinacionet me te vecanta dhe ofertat me te mira te dites!

Njihuni me oferten per diten e sotme,
Jaz Mirabel Sharm el Sheikh & AMC Royal Hotel and SPA
MOS HARRONI – 50 euro zbritje per secilin femije per rezervimet brenda kesaj jave ne Sharm el Sheikh & Hurghada!


Current track

Title

Artist

Background