Çudia e radhës e turizmit në Shqipëri!

Written by on 19/08/2019

Shqipëria nuk është vetëm destinacion i kërkuar turistik, por shumë e zgjedhin për të patur përkujdesje mjekësore për shkak të çmimeve të mira që mund të gjejnë. Shqipëra po shndërrohet në tokën e turizmit mjekësor ndërsa Tirana në kryeqytetin e ri të bukurisë dhe buzëqeshjes. Turistët të cilët vijnë për përkujdesje mjekësore janë nga vende të ndryshme si Franca, Zvicra, apo Belgjika.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background