Çfare do te beni pas karantines? Sonila Hyseni na shpjegon live ne Mix&Shake nje Guide Hiking!

Written by on 13/04/2020

Sonila Hyseni, një guide e hiking për Shqipërinë na prezantoi me pikat më të afërta me Tiranën, të cilat ne mund ti vizitojmë sapo të përfundojë vetëizolimi dhe shpjegoi sesi arrihet në këto destinacione e çfarë duhet të kemi parasysh. Për Sonilën kjo periudhë ka qënë e vështirë pasi i ka munguar natyra dhe dielli.


Current track

Title

Artist

Background