New Travel Hits

Mariah Carey - With You Mariah është 100 për qind Mariah!Një nga gjërat më të mrekullueshme për Mariah është refuzimi i saj i vendosur për të qenë asgjë tjeter  përveçse 100 për qind vetja. Në vend që të luajë rolin e gjeneratorit të baladës së saj "With You", ajo do të të njohë se është [...]

Thirty Seconds To Mars- “Rescue Me”   “Më shpëtoni nga demonët në mendjen time”. Kjo është ajo që Jared Leto këndon në këngën “Rescue Me” se bashke me shoket e grupit Thurty Seconds To Mars. Kenga do te behet pjese e albumit te  ardhshëm të grupit i quajtur “AMERICA”. Ky album permban gjithashtu dhe kenge […]


Current track

Title

Artist

Background