Boeing

Në kohën kur kanë kaluar më shumë se 50 ditë nga karantina pothuajse në të gjithë botën, kjo e fundit po përgatitet ngadalë për të nisur jetën normale. Dyqane që po hapen, njerëzit që po vazhdojnë të ndihen më të lirë, shkollat kanë nisur të shohn alternativa për kthyer nxënësit dhe studentët në banka dhe […]

Mbyllja në shtëpi duket se jo për të gjithë është e papërballueshme, sepse të shumtë janë ata që gjatë këtyre ditëve kanë gjetur prehjen te natyra. Një ndër ta është edhe Niko Gjeta, torumenaxheri që pasqyron çdo herë bukuritë e Veriut të Shqipërisë. Në një lidhje direkte me Boeing 104.6, në Premium Channel ai ka […]

Situata e pandemisë ka përfshirë të gjithë botën,  ndaj solidariteti ndihet dhe përçohet në të katër anët e globit. Arti duke qenë një nga pjesët më të rëndësishme që e mbushin jetën tonë gjen gjithmonë mënyrën për të na qenë më pranë. Nga vendi fqinj Greqia dhe karantina e tij, për Boeing 104.6 në Premium […]

“Teatri lind dhe vdes brenda një nate”, ka thënë profesoresha e Univeristetit të Arteve Rozi Kostani. Në lidhjen direkte me Boeing 104.6 në Premium Channel, zysha, ashtu siç edhe e quajnë moderatorët të cilëve u ka mësuar teknikat në auditoret e universitetit, tregon se si po kalon ditët e karantinës. Ajo ka thënë se ditët […]


Current track

Title

Artist

Background