Bashkimi Europian shpreh solidaritetin, si do ta ndihmojë Shqipërinë?!

Written by on 23/09/2019

Përfaqësuesja e Punëve të Jashtme dhe Politikës e Sigurisë, Federika Mogherini ka shprehur solidaritetin për serine e tërmeteve të fundjavës, të cilat shkaktuan dëme në ndërtesa dhe infrastrukturë si dhe lanë të plagosur shumë qytetarë. Ajo ka nënvizuar gatishmërinë e Bashkimit Europian për të ofruar ndihmë për të gjithë të prekurit. Për të realizuar këtë ndihmë është angazhuar edhe  Mekanizmi i Mbrojtjes Civile europiane.


Current track

Title

Artist

Background