Bashkimi Europian nis fushatën e veçantë!

Written by on 08/11/2019

Nëntë vende të Bashkimit Europian kanë bashkuar forcat duke kërkuar një aviacion më të pastër në Europë një nga mjetet  e transportit më ndotëse. Gjermania, Franca , Suedia, Danimarka dhe të tjera i kanë kërkuar Komisionit Europian të propozojë masa të reja për këtë sektor, por pa kërkuar taksim specifik për ndotjen . Deklarata me iniciativë të Holandës është publikuar një muaj më parë, para Komisionit. Kërkesa konsiston në vënien e tarifës së aviacionit civil përmes masave fiskale.


Current track

Title

Artist

Background