Bashkimi Europian merr vendimin për 15 vende të reja!

Written by on 30/06/2020

Bashkimi Europian pritet të autorizojë 15 vende të reja nga data 1 korrik për të udhëtuar brenda unionit. Qeveritë e shteteve kanë afat deri në pasditen e sotme për të votuar listën e vendeve. Mes tyre përfshihet Algjeria,Zelanda e Re,Australia, Serbia,Mali i Zi dhe Kina .Vendi që përjashtohet është SHBA-ja , vendi më i prekur nga pandemia .


Current track

Title

Artist

Background