Banka e Shqipërisë jep lajmin e mirë, ja çfarë do të ndodhë me kreditë!

Written by on 29/05/2020

Pagesat e kësteve të kredive do të mund të shtyhen edhe me tre muaj të tjera, nëse klienti bie dakord me bankën, duke arritur në një total prej 6 muajsh.Kryeministri Edi Rama ka pohuan në faqen e tij në Facebook se “Bashkëfirmosëm me Guvernatorin e Bankës së Shqipërisë një shtyrje të mëtejshme tremujore të kësteve të kredive deri në 31.08.2020 dhe gjithashtu Banka e Shqipërisë miratoi një lehtësim për bankat e nivelit të dytë, që të bëjnë ristrukturime proaktive të kredive deri në 31.12.2020 me shtrirje një ose disavjeçare, sipas shkallës së vështirësive të çdo biznes.


Current track

Title

Artist

Background