Avionët Boeing anullojnë mijëra fluturime!

Written by on 13/07/2019

Kompania “United Airlines Holdings” ka njoftuar se avionët Boeing 737 MAX nuk do të përdoren për fluturime deri në 3 nëntor, shtyrje që çon në anullimin e më shumë se 5 mijë fluturimeve për muajt shtator –tetor. Avionët janë hequr nga qarkullimi në mbarë botën që prej muajit mars të këtij viti, pas incidenteve në Indonezi dhe Etiopi. Kompania ka deklaruar se shpreson që të përmirësohen programet e avionëve si edhe të trajnohen pilotët për të parandaluar të dhëna të pasakta që çojnë në aksidente.


Current track

Title

Artist

Background