Autoriteti i Konkurrencës pezullon tarifat e reja të kompanive celulare!

Written by on 14/02/2020

Autoriteti i Konkurrencës ka pezulluar tarifat e reja të kompanive celulare. Një veprim i tillë parashikon pezullimin e përkohshëm të tarifave dhe nisjen e një hetimi  për shkeljen e konkurrencës në treg. Si pasojë e këtij vendimi, deri në përfundim të hetimit, kompanitë janë të detyruara të operojnë me tarifat e vjetra. Kujtojmë se së fundmi, janë rritur me 200 lekë tarifat e paketave me parapagesë.


Current track

Title

Artist

Background