Artiku digjet nga zjarret masive

Written by on 27/07/2019

Artiku është rrëmbyer nga flakët ku zonat më të prekura janë Siberia veriore, Skandinavia veriore, Alaska dhe Groenlanda. Zjarret në këto zona shkaktohen nga rrufetë por këtë vit ato janë shkaktuar nga temperaturat e verës që janë më të larta se mesatarja për shkak të ndryshimeve klimatike.Masat e mëdha të tymit mund të shihen nga hapësira.


Current track

Title

Artist

Background