Amsterdami, nuk fiton të drejtën për oragnizimin e “Eurovizion 2020”!

Written by on 31/08/2019

 

 

Roterdami do të presë edicionin 2020 të Festivalit Europian të Këngës, që do të zhvillohet më 16 maj te vitit te ardhshem. Në konkursin për organizimin e Eurovizionit 2020 morën pjesë gjithashtu Amsterdami, Ultrechti, Den Beschi dhe Arnhem. Fituesi i fundit i Eurovizionit, Duncan Laurence, ishte me origjinë nga Holanda dhe vendi kishte fituar të drejtën për të organizuar edicionin pasues. Salla sportive Ahoy Arena, që përmban 16 000 vende, do të organizojë evenimentin që do të mbahet në disa etapa, gjysmë finalet më 12 dhe 14 maj dhe nata finale më 16 maj 2020.


Current track

Title

Artist

Background