MORNING TRAVEL

Infot me te nevojshme per te filluar nje dite te re.

Scheduled on

Monday 07:30 09:00
Tuesday 07:30 09:00
Wednesday 07:30 09:00
Thursday 07:30 09:00
Friday 07:30 09:00

Infot me te nevojshme per te filluar nje dite te re.

Tagged as: ,
Emision informativ live i formatit te mengjesit

Informacionet me te nevojshme per te filluar nje dite te re.

Destinacioni i dites per te pushuar, argetuar dhe shijuar.  

Muzika me e mire per tju shoqeruar rruges per ne pune

 

Emision informativ live i formatit te mengjesit

Informacionet me te nevojshme per te filluar nje dite te re.

Destinacioni i dites per te pushuar, argetuar dhe shijuar.  

Muzika me e mire per tju shoqeruar rruges per ne pune

 


Read more

Podcast of previous episodes


Related news


Radio Travel

Radio Travel

Current track
TITLE
ARTIST

Background