Joe Satriani – Catbopt

Joe Satriani

Joe Satriani – Catbopt

Keto jane ritmet e 2018 te Joe Satrianit !

Virtuozi rikthehet  fuqishem me kompozimet e “What Happens Next”!

Nuk I japim pergjigje pyetjes por shijojme tingujt e Joe, i cili  ne kete album bashkepunon dhe me super-muzikante si Chad Smith i RHCHP apo ish basisti i Deep Purpell Glenn Hughes.

Kenget e fundit jane po aq nderplanetarew sa ato te 2015 por mjafton te degjoni “Cherry Blossoms”, “What hapoens next”, bashke me “Catbot” ate qe po luhet on air, per te shijuar energjine e jahstezakonshme te kitares se Joe!Current track

Title

Artist

Background