Contact Us

Radio Travel eshte pjese e VAS GROUP dhe transmeton me licence nga AMA te vitit 2002 duke mbuluar me sinjal FM me cilesi maksimale ne stereofoni, 70% te territorit te Shqiperise nga veriu ne jug. Frekuencat e Radio Travel pergjate gjithe rrugeve nacionale nga veriu ne jug jane; Tirane-Durres-Gjiri i Lalezit-Shengjin 104.6, Lushnje-Fier-Berat-Tepelene 87.7, Fier-Vlore 91.3, Vlore-Himare 98.6, Himare-Sarande-Gjirokaster 90.6 Radio Travel eshte nje radio argetuese dhe informuese me kendveshtrim Travel … Informon degjuesit e saj, nder te tjera, mbi … Continue reading Contact Us