Contact Us

Radio Travel eshte pjese e VAS GROUP dhe transmeton me licence nga AMA te vitit 2002 duke mbuluar me sinjal FM me cilesi maksimale ne stereofoni, 70% te territorit te Shqiperise nga veriu ne jug.
Frekuencat e Radio Travel pergjate gjithe rrugeve nacionale nga veriu ne jug jane;
Tirane-Durres-Gjiri i Lalezit-Shengjin 104.6, Lushnje-Fier-Berat-Tepelene 87.7, Fier-Vlore 91.3, Vlore-Himare 98.6, Himare-Sarande-Gjirokaster 90.6
Radio Travel eshte nje radio argetuese dhe informuese me kendveshtrim Travel …
Informon degjuesit e saj, nder te tjera, mbi ofertat turistike per te kaluar pushimet dhe fundjavat, per te pare nje koncert apo nje ndeshje futbolli, per te ndjekur nje festival apo per te vizituar nje destinacion turistik.
Radio Travel transmeton 60% te programit te saj LIVE me moderatore ne studio nga 24 ore pa nderprerje te transmetimeve te saj.
Radio Travel transmeton muziken me te mire te momentit dhe kenget me te mira ne vite, duke respektuar te drejten e autorit!
Eshte partnere eksklusive e European Indie Music Network dhe gezon te drejtat ekskluzive te artisteve Indipendente nga e gjithe bota duke e bere Radio Travel shume te ndjekur edhe ne burimet e saj online streaming
Radio Travel eshte partnerja kryesore e Billboard-it “European Indie Top 20 Countdown” i cili prodhohet ne Florida nga studio Music & Films Promotion ne bashkepunim me Omni Group, Mei Sangiorgi, Audiocoop, LFD Press dhe Vittek Records
Travel Media eshte partnere e cdo biznesi ne vend dhe jashte, duke ofruar mundesi te ndryshme dhe efikase promovimi.
Travel Production eshte studio e prodhimit per tu sherbyer cdo biznesi ne realizimin e spoteve te ndryshme, audio!
Radio Travel eshte e afte te ndertoje paketa promocionale per cdo biznes ne varesi te buxheteve vjetore qe ato kane per promocion ne radio.
Dergoni emailin me kerkesen tuaj per promocion KETU

Radio Travel is part of Vas Group, the biggest Tour Operator in Albania but not even.
Radio Travel broadcasts is stereo analog power FM in the 70% of Albanian territory due to all national road connecting north and south Albania.
Radio Travel is the only targeting Travel industry in the hole Balkan region!
The most known Brands, Tour Operators, Air Company, Hotels and Resorts in region are our main partners!
We are in main partners of European Indie Music Billboard, The most known chart for indie artists around the world!
Over 60% of the 24 hours program broadcast-ed by Radio Travel is LIVE
Lots of commercial spots you here everyday not even in Radio Travel but also on TV are recorded and produced in our production studio.
Please send your request HERE