TRAVEL NEWS

no-cover
Travel News

Këshilli Botëror i Turizmit dhe Udhëtimit në raportin e fundit për vitin 2016 ka përllogaritur ndikimin në ekonominë shqiptare të industrise se turizmit. Sipas vlerësimeve për vitin 2015 kontributi direkt u llogarit në 6% të Prodhimit të Brendshëm Bruto...

Tuesday, 22 March 2016
Like
396
0
no-cover
Travel News

Shtatembëdhjetë persona kanë vdekur dhe 30 të tjerë janë plagosur pas dy shpërthimeve që tronditën aeroportin e Zaventemit në Bruksel në një sulm të dyshuar si terrorist. Ngjarja u regjistrua mëngjesin e sotëm rreth orës 08:00, ndërsa shkaqet mbeten...

Tuesday, 22 March 2016
Like
244
0
no-cover
Travel News

Sekretari i Pergjithshem i Organizates Boterore te Turizmit Taleb Rifai ka takuar se fundmi bordin e turizmit ne Turqi per te diskutuar ne lidhje me planin e masave per kete sezon veror per kete destinacion. Nje prej vendeve me te preferuara mesdhetare edhe kete vit do...

Monday, 21 March 2016
Like
429
0
no-cover
Travel News

Organizata boterore e turizmit ka beret e ditur se vitin 2016 e presin disa sfida ne sektorin turistik. Vitin e kaluar numri i turisteve te huaj ne destinacionet e ndryshme te botes u rrit me 4.4% me shume se nje vit me pare. Edhe ky vti pret rritje te metejshme por...

Monday, 21 March 2016
Like
342
0
no-cover
Travel News

Azia pergatitet per te pritur eventin me te rendesishem ne kontinent per turizmin, World Travel Market Asia. Panairi nderkombetar i turizmit do te mbledh bashke nga e gjithe bota kompanite e aktoret e turizmit per te shkembyer eksperienca e produkte mes tyre. Prites ne...

Monday, 21 March 2016
Like
295
0