TRAVEL NEWS

Turizmi gjithnje ne rritje ne Shqiperi.
Travel News

Turizmi kontribuon me 1 miliard euro ne GDP-ne e Shqiperise. Sipas Keshillit Boteror te Udhetimit dhe Turizmit, sektori i turizmit dhe udhetimit ne Shqiperi kontribuoi drejtperdrejt ne ekonomine e vendit ne 2016, duke perbere 127.7 miliarde leke, ekuivalente me 8.4% te...

Saturday, 17 June 2017
Like
51
0
Merren masat per mbarevajtjen e sezonit turistik.
Travel News

Nen drejtimin e Sekretarit te Pergjithshem te Ministrise se Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtise dhe Sipermarrjes u zhvillua takimi i radhes i Task Forces per Turizmin. Ne mbledhje u disktua mbi marrjen e masave pergjate sezonit turistik 2017 qe do te sjellin...

Thursday, 15 June 2017
Like
49
0
Nga 15 qershori hiqen tarifat Roaming per BE.
Travel News

Pas disa vitesh hezitimi dhe shtyrjeje, sherbimi “Roaming” per cilindo qe udheton drejt vendeve te Bashkimit Europian nuk do te ekzistoje me. Nga 15 qershori nuk do te kete me shpenzime shtese kur shtetasit europiane te udhetojne drejt 26 vendeve te BE-se, perfshi...

Wednesday, 14 June 2017
Like
42
0