TRAVEL NEWS

Rritet numri i udhetareve gjate 4 mujorit te pare te ketij viti.
Travel News

Rritet numri i udhetareve ne 4 muajt e pare te ketij viti ne vendin tone. Sipas shifrave te fundit qe sjell Instat ne transportin ajror jane kryer 6.874, fluturime duke u rritur me 6,5 %, krahasuar me njejten periudhe te nje viti me pare. Ne kater mujorin e pare 2017,...

Tuesday, 30 May 2017
Like
35
0
Ministrja Ekonomi: Kete vit pritet rritje e numrit te turisteve te huaj.
Travel News

Ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtise dhe Sipermarrjes, Milva Ekonomi, mori pjese ne fundjave ne aktivitetin turistik ‘Dita e turizmit malor’, organizuar nga Bashkia e Malesise se Madhe, ne piken turistike te Razmes.Nje event turistik per te promovuar...

Monday, 29 May 2017
Like
34
0
Thethi cel sezonin turistik me nje kalendar e pasur aktivitetesh.
Travel News

Thethi çel zyrtarisht sezonin tursitik, ne nje aktivitet te organizuar nga Bashkia e Shkodres.Nje program i pasur artistik me koncert me kenge dhe valle folklorike do te jete ne qender te ketij aktiviteti festiv. Po ashtu do te hapet nje panair me produkte vendore dhe...

Saturday, 27 May 2017
Like
27
0