TRAVEL NEWS

Rritet numri i udhetareve ne linjat detare ne Portin e Durresit.
Travel News

Gjate periudhes janar-qershor te ketij viti, tragetet e linjave Durres – Bari dhe Durres – Ankona – Trieste e kthim kane transportuar me shume mallra dhe me shume udhetare se sa ne te njejten periudhe te vitit 2016. Tragetet jane shfrytezuar nga afro 275 mije...

Thursday, 06 July 2017
Like
19
0
Ngrihet task forca per monitorimin e plazheve ne vend.
Travel News

Me urdher te MZHETTS, eshte ngritur task forca per monitorimin e plazheve, ku AKT se bashku me AKB do te jene prezente deri me 4 korrik 2017 per monitorimin dhe ecurine e stacioneve te plazhit ne te gjithe vijen bregdetare te Shqiperise, qe nga Velipoja deri ne Ksamil....

Saturday, 01 July 2017
Like
23
0
Rritet numri i jahteve turistike ne portin e Durresit.
Travel News

Qe nga fillimi i vitit 2017 deri ne 28 qershor ne kalatat e portit te Durresit, perveç trageteve, kroçerave dhe anijeve tregtare, jane ankoruar 110 jahte turistike, drejtuesit e te cilave pasi kane marre sherbimet perkatese kane vizituar edhe qytetin-port.Ndersa,...

Wednesday, 28 June 2017
Like
30
0