TRAVEL NEWS

2017, i teti vit radhazi me sukses ne turizem.
Travel News

Turizmi eshte konfirmuar edhe njehere si nje motorr themelor i ekonomise dhe gjenerator per vendet e punes per milione njerez ne bote. Deklaraten e ka bere sekretari i pergjithshem i Organizates Boterore te Turizmit gjate panairit nderkombetar te turizmit ne Londer qe...

Thursday, 09 November 2017
Like
26
0
Rajoni i Mesdheut mbetet me i fuqishmi ne bote sa i perket turizmit.
Travel News

Rajoni i Mesdheut mbetet nder me te fuqishmit ne bote sa i perket turizmit. Sipas te dhenave te Forumit te Resorteve Mesdhetare qe eshte mbajtur me heret gjate ketij viti ne Barcelone, 32% e turisteve nderkombetare dhe me shume se 30% e te ardhurave te pergjithshme nga...

Wednesday, 08 November 2017
Like
18
0
Shqiperia ne WTM 2017, nje mundesi e arte per turizmin shqiptar.
Travel News

Vijon ne Londer nje nga panairet me te rendesishem te turizmit ne bote “World Travel Market”. Eventi ku merr pjese edhe Shqiperia, i jep mundesine vendit tone te terheqe investitore e agjenci turistike qe duan ta perfshijne ne programet e tyre.Ne fokus te Stendes...

Tuesday, 07 November 2017
Like
23
0