TRAVEL NEWS

no-cover
Travel News

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Tregtise Turizmit dhe Sipermarrjes Arben Ahmetaj tha se qeveria ka rënë dakord me kompaninë koncensionare te aeroportit te Rinasit për liberalizimin e fluturimeve. Sipas ministrit eshte rene dakord për liberalizimin e fluturimeve...

Wednesday, 23 December 2015
Like
388
0
no-cover
Travel News

Teknologjia po jep kontributin e saj ne shume sektore te ekonomise te vendeve te ndryshme. Nje prej sektoreve qe po perfiton me se shumti prej saj eshte dhe turizmi. Per kete arsye do te jete e nje rendesie te vecante pjesmarrja e sa me shume kompanive dhe vendeve ne...

Thursday, 17 December 2015
Like
439
0
no-cover
Travel News

Organizata boterore e turizmit ka planfikuar nje sere aktivitetetesh per panairin nderkombetar te turizmit qe do te zhvillohet ne Madrid ne datat 20-24 janar, i cili eshte nje takim global per profesionistet e turizmit. Mundesite qe inovacioni sjell ne turizem dhe...

Thursday, 17 December 2015
Like
413
0
no-cover
Travel News

Sektori europian i turizmit dhe industrise travel lancon manifiestin per rritjen e turizmit. Me rastin e Dites Europiane te Turizmit ne Bruksel, 24 institucione publike dhe private te turizmit duke perfshire komisionin europian te udhetimeve, European Travel Commission...

Thursday, 17 December 2015
Like
348
0
no-cover
Travel News

Agjencitë dhe autoritetet e turizmit në Paris po përpiqen këtë periudhë të japin një kontribut sa më pozitiv për industrinë turistike të kryeqytetit francez pas ngjarjeve të nëntorit.Është përgatitur dhe shpërndarë tashmë një fushatë në mediat...

Thursday, 17 December 2015
Like
227
0
no-cover
Travel News

Qarku i Korçës, është shndërruar në destinacionin kryesor të vizitorëve këtë periudhë të vitit. Të shumtë janë pushuesit që kanë prenotuar nëpër bujtinat apo hotelet e rajonit juglindor, për të kaluar aty krishtlindjen apo ndërrimin e viteve....

Thursday, 17 December 2015
Like
337
0
no-cover
Travel News

Investitorët arabë kanë projekte serioze Bosnje Hercegovinen. Vendi malor ballkanik po bëhet një destinacion popullor për turistët nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Kuvajti dhe Katari falë temperaturave të saj të rehatshme verore dhe komunitetit lokal...

Thursday, 17 December 2015
Like
179
0
no-cover
Travel News

Kompania ajrore sllovene Adria Airways po planifikon të hyjë në tregun hungarez në kuadër të projekteve afatgjata për të zgjeruar tregun e shërbimeve. Ministri i Transportit në Slloveni tha se ka besim tek zgjerimi i kompanise ajrore nën strategjine e re të...

Thursday, 17 December 2015
Like
381
0
no-cover
Travel News

Përfaqësues të qeverive të Shqipërisë, Maqedonisë, Malit të Zi dhe Kosovës diskutuan në Tiranë, për veprime të koordinuara në basenin e lumit Drin. Vizioni i përbashkët strategjik synon zhvillimin e bashkëpunimit, marrjen e masave për të minimizuar...

Thursday, 17 December 2015
Like
475
0