TRAVEL NEWS

no-cover
Travel News

Organizata boterore e turizmit ka planfikuar nje sere aktivitetetesh per panairin nderkombetar te turizmit qe do te zhvillohet ne Madrid ne datat 20-24 janar, i cili eshte nje takim global per profesionistet e turizmit. Mundesite qe inovacioni sjell ne turizem dhe...

Thursday, 17 December 2015
Like
349
0
no-cover
Travel News

Sektori europian i turizmit dhe industrise travel lancon manifiestin per rritjen e turizmit. Me rastin e Dites Europiane te Turizmit ne Bruksel, 24 institucione publike dhe private te turizmit duke perfshire komisionin europian te udhetimeve, European Travel Commission...

Thursday, 17 December 2015
Like
298
0
no-cover
Travel News

Agjencitë dhe autoritetet e turizmit në Paris po përpiqen këtë periudhë të japin një kontribut sa më pozitiv për industrinë turistike të kryeqytetit francez pas ngjarjeve të nëntorit.Është përgatitur dhe shpërndarë tashmë një fushatë në mediat...

Thursday, 17 December 2015
Like
190
0