TRAVEL NEWS

no-cover
Travel News

Sektori europian i turizmit dhe industrise travel lancon manifiestin per rritjen e turizmit. Me rastin e Dites Europiane te Turizmit ne Bruksel, 24 institucione publike dhe private te turizmit duke perfshire komisionin europian te udhetimeve, European Travel Commission...

Thursday, 17 December 2015
Like
295
0
no-cover
Travel News

Agjencitë dhe autoritetet e turizmit në Paris po përpiqen këtë periudhë të japin një kontribut sa më pozitiv për industrinë turistike të kryeqytetit francez pas ngjarjeve të nëntorit.Është përgatitur dhe shpërndarë tashmë një fushatë në mediat...

Thursday, 17 December 2015
Like
189
0
no-cover
Travel News

Qarku i Korçës, është shndërruar në destinacionin kryesor të vizitorëve këtë periudhë të vitit. Të shumtë janë pushuesit që kanë prenotuar nëpër bujtinat apo hotelet e rajonit juglindor, për të kaluar aty krishtlindjen apo ndërrimin e viteve....

Thursday, 17 December 2015
Like
271
0