TRAVEL NEWS

no-cover
Travel News

Kompania ajrore sllovene Adria Airways po planifikon të hyjë në tregun hungarez në kuadër të projekteve afatgjata për të zgjeruar tregun e shërbimeve. Ministri i Transportit në Slloveni tha se ka besim tek zgjerimi i kompanise ajrore nën strategjine e re të...

Thursday, 17 December 2015
Like
322
0
no-cover
Travel News

Përfaqësues të qeverive të Shqipërisë, Maqedonisë, Malit të Zi dhe Kosovës diskutuan në Tiranë, për veprime të koordinuara në basenin e lumit Drin. Vizioni i përbashkët strategjik synon zhvillimin e bashkëpunimit, marrjen e masave për të minimizuar...

Thursday, 17 December 2015
Like
400
0