TRAVEL NEWS

Rritet numri i turisteve te huaj ne Shqiperi ne pjesen e pare te vitit.
Travel News

Te huajt qe kane vizituar Shqiperine ne gjashtemujorin e pare te 2017 per qellime pushimi jane dyfishuar krahasuar me te njejten periudhe te nje viti me pare. Numri i shtetasve te huaj qe zgjodhen Shqiperine per te pushuar kete vit ishte 561 mije me nje rritje 144 %...

Thursday, 20 July 2017
Like
9
0
Vendet e Ballkanit promovohen bashkarisht per tregun aziatik.
Travel News

Vendet e Ballkanit jane bere bashke ne promovimin e turizmit ne tregun aziatik.Ne nje takim me perfaqesues nga Ballkani, Drejtori i Agjencise Kombetare te Turizmit, Ardit Çollaku theksoi rendesine qe ka ky takim per turizmin ne vendin tone. Perfaqesues nga Shqiperia,...

Wednesday, 19 July 2017
Like
12
0
ATA falenderon per uljen e TVSH- se se turizmit, perforcon mbeshtetjen per sektorin turistik.
Travel News

Shoqata Shqiptare e Turizmit mbajeti sot nje konference ne Hotel Plaza ne lidhje me miratimin e ligjit per uljen e TVSh nga ana e qeverise. Presidenti i Ata z. Enver Mehmeti shprehu falenderimet per gjithe qeverine dhe deputetet qe dhane miratimin e ketij ligji te...

Monday, 17 July 2017
Like
14
0