TRAVEL NEWS

no-cover
Travel News

Pas vitit 2015, që regjistroi një numër rekord turistësh në Greqi me rreth 26 milionë, viti i ardhshëm pritet që të jetë edhe më i begatë, për sa i përket turizmit, motorit të ekonomisë greke.Sipas “Deutsche Welle”, të paktën dy milionë më...

Tuesday, 29 December 2015
Like
392
0
no-cover
Travel News

Ministrja e turizmit ne Bullgari deklaron se ky sezon dimeror do te jete teper i suksesshem dhe me nje numer te konsiderueshem te turisteve te huaj. Ne nje interviste per Agjencine se Lajmeve Bullgare ministrja eshte shprehur se ky vit pergjithesisht ka qene pozitiv...

Tuesday, 29 December 2015
Like
279
0
no-cover
Travel News

Viti 2015 shenoi rritje te konsiderueshme te udhetuesve jashte Kines dhe Indise. Sipas eksperteve te industrise se turizmit tregu kinez eshte teper i madh dhe joshes per tu injoruar. Ne 2016 pritet te shohim me teper konkurence nga vendet e Europes, Afrikes, Azise dhe...

Tuesday, 29 December 2015
Like
277
0