TRAVEL NEWS

INSTAT: Gjate qershorit me shume fluturime ne Aeroportin e Rinasit.
Travel News

Numri i fulturimeve ne Aeroportin e Rinasit gjate muajit qershor te ketij viti u rrit me 20.4 %, krahasuar me qershorin e 2016-s. Sipas raportit te publikuar nga Instituti i Statistikave ne muajin qershor numri i fluturimeve te kryera, ishte 2.046.Ndersa ne 6 muajt e...

Thursday, 27 July 2017
Like
0
0
Rritet numri i turisteve te huaj ne Shqiperi.
Travel News

Shqiperia eshte kthyer ne nje destinacion turistik qe vizitohet pergjate gjithe vitit prej turiste nga e gjithe bota. Ministrja e Turizmit shperndau se fundmi nje video me pershtypjet e 3 turisteve nga Suedia mbi Shqiperine turistike.Turistet nga Suedia kane bere...

Wednesday, 26 July 2017
Like
5
0
Certifikohen 23 roje bregdetare.
Travel News

Certifikohen 23 vrojtues te rinj nbregdetar. Procesi u krye nga Federata Shqiptare “Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpetimit ne Uje”. Pjesa me e madhe e tyre jane te punesuar prane pishinave private. Sherbimi Kombetar i Punesimit ka dhene kontributin e tij shume te...

Saturday, 22 July 2017
Like
9
0