Travel Report

Në qytetin e paqtë të Malit të Zi, Budva vjeshtore.
Travel Report

Dikur quhej perla e ish- Republikës Jugosllave. Tashme nje nder qendrat me te famshme turistike te Malit te Zi, Budva, eshte qyteti qe ju mirepret kete sezon me nje atmosfere me te paqte e me te qete se ne vere. Për të shkuar në “zemrën” e Malit të zi, e pikërisht në Budva, të nevojitet gati 6 orë rrugë dhe rreth 250 kilometra. E pozicionuar në krahun e djathtë të kryeqytetit, buzë majës më të lartë të malit malazez, Budva...

Like
630
0
Monday, 16 November 2015