TRAVEL REPORT

Tregjet me romantike te Krishtlindjeve.
Travel Report

Do te bejme kesaj here nje shetitje paraprake per te njohur disa prej atyre vendeve te cilat na bejne per pak kohe te ndihemi si ne perralle. Ka ngjyra , feste, dhurata dhe shume dashuri. Jane vende te cilat cdo vit ne dhjetor terheqin njerezit me atmosferen dhe magjine qe dhurojne. Behet fjale per tregjet e Krishtlindjeve. Tashme duket se cdo qytet perpiqet te kete nje te tijin me dekoret e festave dhe gjithcka tjeter megjithate ka disa qe kane...

Like
839
0
Tuesday, 01 December 2015