Travel Report

Nisin festimet per Vitin e Ri Kinez.
Travel Report

Mendoni se festimet e Vitit te Ri kane mbaruar? Per nje pjese te botes ndoshta po , por per popullsine kineze ato sapo kane nisur. Kjo sepse Viti i Ri ne Kine matet me kalendarin henor. E per kete arsye sot nisin festimet per Vitin e Ri Kinez. Viti i Ri kinez eshte nje feste tradicionale kineze , qe pritet ne diten e pare te kalendarit kinez dhe quhet ndryshe edhe Festivali i Pranveres pasi shenon sipas kalendarit henor edhe...

Like
41
0
Friday, 16 February 2018
Thesaret e pagjendura!
Travel Report

Kerkimi i thesareve me Whiskey filloi ne 1967 dhe vazhdon ende! Ne 1967 Canadian Club publikoi fushaten “Zbulo nje rast” duke fshehur arka me Whiskey Kanadez ne 25 vende te ndryshme te botes Thesari i fundit eshte fshhur nga kompania ne 1980 ne Washington DC Nderkohe qe shume prej ketyre thesareve jane gjetur nga njerez kurajoze, aventuriere dhe guzimtare por me nje deshire e madhe per te udhetuar, kane mbetur ende disa pa u zbuluar ndonese vendi dihet por koordinatat...

Like
37
0
Thursday, 15 February 2018
Muzete me trendi qe do te hapen kete vit.
Travel Report

Te vizitosh nje qytet do te thote te marresh esencen e tij duke nisur nga kultura , arti , natyra , jeta e njerezve qe banojne atje , ushqimi dhe atraksionet e ndryshme qe ofron per argetimin e turisteve. E nese kerkon ta njohesh sa me mire nje destinacion patjeter qe duhet te vizitosh edhe muzeumet e ndryshme te tij. Kete vit mund te ndiheni me fat nese jeni te apasionuar pas turizmit kulturor dhe muzeal pasi ka shume muze...

Like
3819
0
Thursday, 08 February 2018