Shitet per 104 mije dollare letra e Albert Ajnshtajn!

Shitet per 104 mije dollare letra e Albert Ajnshtajn!

Like
65
0
Wednesday, 07 March 2018
Update!

Nje leter e shkruar nga fizikani Albert Ajnshtajn u shit ne ankand per rreth 104
mije dollare ne Jeruzalem. Doreshkrimi mbi teorine e relativitetit, i hartuar ne
gjuhen gjermane, u dergua nga Albert Ajnshtajni ne vitin 1928 ne Berlin ne adrese
te nje kolegut te tij matematikan. Bleresi ka preferuar te mbetet anonim. Disa
objekte te tjere, ne mesin e te cileve kishte disa letra, autografe dhe foto te Çmimit
Nobel 1921 ne Fizike, u shiten per disa mijera dollare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *