Shqiperia terheq vemendjen e vizitoreve ne Berlin..!

Shqiperia terheq vemendjen e vizitoreve ne Berlin..!

Like
172
0
Wednesday, 07 March 2018
Travel News

Eshte celur ne Berlin Panairi Nderkombetar i Turizmit ITB Berlin 2018, i cilesuar si panairi me i rendesishem ne bote ne industrine e turizmit. Stenda e Shqiperise, e ngritur nen kujdesin e ve├žante te Agjencise Kombetare te Turizmit, eshte pozicionuar ne krah te vendeve te Europes Juglindore dhe vendeve te tjera te Ballkanit, ku vemendja e vizitoreve ka qene e ndjeshme. Tur operatoret shqiptare gjithashtu pjesmarres ne panair jane te pergatitur dhe nga eksperienca ne vitet e meparshme, por gjithashtu edhe per ta eshte kuptuar mire rendesia e ketij panairi.10 mije ekspozitore nga 180 vende te ndryshme te botes paraqesin produktin e tyre turistik dhe kane mundesine e bashkepunimit me partneret e tyre ne kete event. Kete vit priten mbi 160 mije vizitore ne Itb Berlin ndersa turizmi i biznesit do te jete ne fokus te konferencave dhe eventeve qe do te mbahen gjate panairit i cili vijon deri me 11 mars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *