Te gjithe Shqiptaret e preferojne!

Te gjithe Shqiptaret e preferojne!

Like
50
0
Wednesday, 07 March 2018
Travel News

Ne gati dy vjet, shqiptaret qe preferojne te shkojne me pushime ne Turqi pothuajse jane dyfishuar. Te dhenat e Tirana International Airport tregojne se numri i pasagjereve qe kane udhetuar me charter drejt Antalias dhe kthim ishte rreth 63 mije persona ne vitin 2017, me nje rritje te forte prej 53% ne krahasim me nje vit me pare. Antalia mbetet nje nga destinacionet e preferuara te familjeve shqiptare, per shkak te larmishmerise se zgjedhjeve, raportit mes cilesise dhe çmimit dhe lehtesise se transportit permes charter-ave.Edhe kete vit resortet turke do te presin serish nje rritje te numrit te turisteve shqiptare kryesisht gjate sezonit veror. Agjencite turistike vendase konfirmojne edhe interesin e larte te rezervimeve early booking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *